Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Συνελήφθη 19χρονος για την επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

18/05/18 • 17:30 | UPD 18/05/18 • 18:02

Συνελήφθη πριν από λίγο 19χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην ομάδα των κουκουλοφόρων που εισέβαλαν με σφυριά σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας.

Συνελήφθη πριν από λίγο 19χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην ομάδα των κουκουλοφόρων που εισέβαλαν με σφυριά σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος συνελήφθη στα Εξάρχεια, από άντρες της κρατικής ασφάλειας, ενώ φαίνεται να είναι νέο μέλος της αναρχικής ομάδας.

Νωρίτερα η συμβολαιογράφος, της οποία το γραφείο δέχτηκε την επίθεση, έκανε λόγο για  εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων Όπως τονίζει ποτέ από το γραφείο της δεν έχει διενεργηθεί πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας λαϊκής οικογένειας, κάτι που της έχει κοστίσει δουλειές εν γνώσει της.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

Με ανάρτησή τους στο indymedia τα μέλη του Ρουβίκωνα ανακοίνωσαν μια ακόμη επίθεση σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν το συμβολαιογραφείο με σφυριά και έσπασαν τα πάντα προκαλώντας τον τρόμο στους εργαζόμενους. Μάταια οι υπεύθυνοι του συμβολαιογραφικού γραφείου τους φώναζαν ότι δεν κάνουν πλειστηριασμούς.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση.

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας».

Copy link
Powered by Social Snap