Νεκρός Βρετανός τουρίστας στην Κέρκυρα – «Μυστήριο» με το θάνατό του

17/05/18 • 17:21 | UPD 17/05/18 • 19:46

Νεκρός εντοπίστηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κέρκυρα Βρετανός τουρίστας, λίγες εβδομάδες αφότου έχασε τα παιδιά του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο εξάχρονος Κόρι και ο δίχρονος Κάσπερ χτυπήθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ο πατέρας του Ρις, είχε παραδεχτεί δημοσίως πως πλέον ο ίδιος και η σύζυγός του δεν μπορούν να διαχειριστούν την απώλεια των δύο παιδιών τους.  Στις 17 Φεβρουαρίου, λίγες εβδομάδες μετά το τροχαίο, ο Ρις βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

 

«Ο Ρις Πλατ εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 17 Μαΐου. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του που περνά δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.

Ο δίχρονος Κάσπερ και ο αδερφός του, Κόρεϊ, είχαν πάει με τη μητέρα τους, Λουίζ, βόλτα στο πάρκο όταν χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρόμπερτ Μπράουν. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο οδηγός καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση, γεγονός που καταρράκωσε την οικογένεια.