Διαρροή επικίνδυνου αερίου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Διαρροή επικίνδυνου αερίου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Μεγάλη επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα σε εξέλιξη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρήθηκε διαρροή αερίου το οποίο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στο σημείο έχουν καταφθάσει άντρες της ΕΜΑΚ του ειδικού τμήματος της ΡΒΧΟ, και προσπαθούν φορώντας ειδικές στολές, να συλλέξουν τα θραύσματα αλλά και να σταματήσουν την διαρροή του επικίνδυνου αερίου.

Το φιαλίδιο με το αέριο βρισκόταν εντός ψυγείου και άγνωστο παραμένει πως προκλήθηκε η διαρροή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για καρκινογόνο ουσία.

Πηγή: patrastimes.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version