Πάνω από 25 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πάνω από 25 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

Ποσότητα «μαμούθ» από λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τσιγάρα που είχαν προορισμό τα Σκόπια,  κρύβονταν σε κοντέινερ τα οποία σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα, είχαν δηλωθεί ως «Πάτωμα laminate» και «Γεωργικά μηχανήματα».

Τα 15.600.000 τσιγάρα ήταν μάρκας «GOLD MOUNT» Super slims silver και άλλα 9.800.000 τεμάχια τσιγάρα είχαν σήμα «ROYAL BLUE». Οι αναλογούντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στα 3.015.005,02 και 1.894.041,61 ευρώ αντίστοιχα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version