«Δεν θέλω τη ζωή μου!» – Η μητέρα και ο πατέρας μιλούν για τον θάνατο της 4χρονης στη Νάξο

17/04/18 • 18:42 | UPD 17/04/18 • 18:44

«Μου έφυγε λίγο. Δεν την πρόλαβα. Δεν κατάλαβα, πήγα να πάρω το παιδί μου. Δεν την θέλω τώρα τη ζωή μου» είπε η μητέρα της 4χρονης.

Στο πένθος βυθίστηκε η Νάξος μετά το θάνατο ενός τετράχρονο κοριτσιού που πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείο που δούλευε η μητέρα του.

«Μου έφυγε λίγο. Δεν την πρόλαβα. Δεν κατάλαβα, πήγα να πάρω το παιδί μου. Δεν την θέλω τώρα τη ζωή μου» είπε η μητέρα της 4χρονης στην εκπομπή Tatiana Live.

«Είχε πάει να καθαρίσει κάποια δωμάτια και το παιδάκι έκανε βόλτες τρέχοντας, σκόνταψε και έπεσε μέσα στην πισίνα και δεν υπήρχε κανείς να το βοηθήσει», λέει ο πατέρας της 4χρονης, Ντανιέλ και συμπληρώνει πως έπαιρναν το κοριτσάκι μαζί τους στη δουλειά για να μην μείνει μόνο του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον πατέρα, το κοριτσάκι εντοπίστηκε στην πισίνα και ανέσυραν τη σορό του. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και «το ασθενοφόρο άργησε να έρθει. Την πήρε ένας άνθρωπος που δουλεύουμε μαζί. Πήγε στο Κέντρο Υγείας και μας είπαν πως θα φωνάξουν ελικόπτερο επειδή πήρε μία ανάσα. Μετά η ανάσα ήταν, ξέρεις, να μας δώσουν ψεύτικες ελπίδες.

«Το αγγελούδι μου, αυτό που είχα. Αυτό μου έδωσε ο Θεός και μου το πήρε, δεν ξέρω πως. Είμαι Αλβανός και είμαι 20 χρόνια εδώ, σε ένα χωριό. Με αγαπάνε όλοι οι Έλληνες εδώ και δεν έχει σημασία που είμαι Αλβανός. Όλος ο κόσμος με αγαπάει, είναι καλοί άνθρωποι εδώ στην Νάξο. Από δέκα χρονών είμαι στην Ελλάδα», λέει ο Ντανιέλ.