Συνεχίζονται οι προκλήσεις

Το εμετικό τουρκικό βίντεο και η εκτίμηση-βόμβα με τον θάνατο Μπαλταδώρου

15/04/18 • 19:01 | UPD 15/04/18 • 19:01

Οι Τούρκοι ή καλύτερα όσοι από τους γείτονες είναι πωρωμένοι εθνικιστές δεν έχουν την παραμικρή ευαισθησία ούτε μπροστά στον θάνατο.

Οι Τούρκοι ή καλύτερα όσοι από τους γείτονες είναι πωρωμένοι εθνικιστές δεν έχουν την παραμικρή ευαισθησία ούτε μπροστά στον θάνατο.

Λίγες ώρες αφού ο Γιώργος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του από την πτώση του Mirage 2000-5 ανοιχτά της Σκύρου, σε κανάλι στο YouTube ανέβηκε video που δείχνει παλιότερη αερομαχία Ελλήνων και Τούρκων πάνω από το Αιγαίο.

Ο λογαριασμός στον οποίο ανέβηκε το εν λόγω video ονομάζεται TSK και έχει το έμβλημα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά αυτός δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός τους.

Στην περιγραφή, υπάρχει η είδηση για το ελληνικό μαχητικό που συνετρίβη στη Σκύρο και για την πληροφορία πως επέστρεφε από επιχείρηση αναχαίτισης.

Δείτε το προκλητικό video

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (13/4) ημέρα εθνικού πένθους, η Τουρκία προχώρησε προχώρησαν σε 32 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου.

Διαβάστε επίσης: Συγγενείς πεσόντων μιλούν «Ε.Τ.»: Είναι σαν να χάσαμε ξανά τον άνθρωπό μας

Δήλωση «βόμβα»: Ο πόλεμος στο Αιγαίο έχει ξεκινήσει και πρώτος νεκρός είναι ο Μπαλταδώρος

Επιτελής του ΓΕΕΘΑ δήλωσε μετά την πτώση του Mirage 2000-5 στην Σκύρο πως «δεν περιμένουμε κανένα πόλεμο στο Αιγαίο. Έχει ήδη ξεκινήσει κι έχουμε ήδη τον πρώτο νεκρό μας».

Σύμφωνα με την Real News, ο επιτελής συνέχισε λέγοντας πως ο θάνατος του Γιώργου Μπαλταδώρου θεωρείται «η πρώτη ανθρώπινη απώλεια αυτού του ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου νεύρων αλλά και φθοράς».

«Δυστυχώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι πιλότοι. Περιμένουμε κάθε 4 – 5 χρόνια ένα αεροπλάνο. Για την ώρα καλά είμαστε, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις χιλιάδες εξόδους, την έλλειψη ροής ανταλλακτικών, τον γερασμένο πληθυσμό του Στρατού, τις περικοπές των πτητικών επιδομάτων και ότι βαλλόμαστε καθημερινά και πανταχόθεν. Όλα αυτά βάζουν το λιθαράκι τους και χτίζουν ένα ατύχημα» αναφέρει συνάδελφος του αδικοχαμένου σμηναγού στην Real News.