Η τελευταία συνομιλία της μεσίτριας πριν την μοιραία επέμβαση που της στοίχισε τη ζωή [βίντεο]

11/04/18 • 22:56 | UPD 11/04/18 • 23:28

Το τελευταίο τηλεφώνημα της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως από κάμερα ασφαλείας.

Το τελευταίο τηλεφώνημα της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως από κάμερα ασφαλείας.

Η 36χρονη Ντιάνα ανέμελη συνομιλεί με τον σύζυγό της λίγο πριν πάει να κάνει την επέμβαση ρουτίνας που έμελλε να της στερήσει τη ζωή. Είναι μεσημέρι της 26ης Απριλίου 2017. Το ραντεβού με τον γιατρό έχει κλειστεί για τις 5 το απόγευμα.

Χαλαρή και ευδιάθετη η μεσίτρια ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο «Σε λίγο θα πάω για τα ποδαράκια μου. Ούτε νάρκωση δεν θα κάνω. Δεν είναι κάτι… » αναφέρει το βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News.

Λίγες ώρες αργότερα η μεσίτρια θα έχανε τη ζωή της από το μοιραίο λάθος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τον θάνατό της.

Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας. Μια επέμβαση αφαίρεσης κιρσών. Κι όμως η άτυχη μητέρα δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της.

Ο φερόμενος ως δράστης όταν αντιλήφθηκε πώς κάτι δεν πήγαινε καλά, την μετέφερε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε σε ερημική τοποθεσία.

«Ήρθε και έβγαλε όλα τα ρούχα της χωρίς να της το ζητήσω. Έβαλε την πράσινη μπλούζα και ξάπλωσε. Της χορήγησα το ίδιο φάρμακο με την πρώτη φορά στην ίδια δοσολογία και γύρισα την πλάτη μου για να ετοιμάσω τις σύριγγες» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 39χρονος αγγειοχειρουργός.

«Τότε διαπίστωσα ότι η κοπέλα ήταν σε ανακοπή. Πανικοβλήθηκα, προσπάθησα να την επαναφέρω. Δεν ειδοποίησα κανέναν γιατί θα έκανα χρόνο…» πρόσθεσε προκαλώντας αντιδράσεις.

«Όταν τηλεφώνησα στο Ιπποκράτειο εμφανίστηκε στο τηλέφωνο με μεγάλη ψυχραιμία, εξυπηρετικότατος να μου εξηγήσει ότι η Ντιάνα δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού» λέει στην κάμερα ο σύζυγος της Ντιάνας.

Η απόφαση του δικαστηρίου που θα κρίνει την τύχη του αγγειοχειρουργού αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.