Στις 12 και 13 Μαΐου η καρδιά του τριάθλου χτυπάει δυνατά κάτω από τον Όλυμπο

11/04/18 • 14:41 | UPD 11/04/18 • 14:41

Τρέξιμο , κολύμπι και ποδήλατο. Τρία αγαπημένα και πιο διαδεδομένα αθλήματα σε ένα κοινωνικό γεγονός, που συσπειρώνει όχι μόνο την κολυμβητική , τρεξιματική και ποδηλατική δύναμη της κοινωνίας αλλά και όλες τις δομές αυτής!

Τρέξιμο , κολύμπι και ποδήλατο. Τρία αγαπημένα και πιο διαδεδομένα αθλήματα σε ένα κοινωνικό γεγονός, που συσπειρώνει όχι μόνο την κολυμβητική , τρεξιματική και ποδηλατική δύναμη της κοινωνίας αλλά και όλες τις δομές αυτής!

Αθλητικές οργανώσεις, ιατρικοί σύλλογοι και όλες οι ομάδες κοινού ενδιαφέροντος συρρέουν πριν αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων και ανταλλάσσουν εμπειρίες, γνώση, και συναισθήματα !!

Το αθλητικό γεγονός που έγινε πια θεσμός είναι το almiraMAN !!!

Η τεράστια εμπειρία και αγάπη προς το άθλημα αυτό, κάνουν τους ανθρώπους του almiraMan τους πιο ειδικούς και επαγγελματίες στον χώρο !!

Οι μεγάλες οργανωτικές επιτυχίες των προηγούμενων ετών εξασφαλίζουν στους αθλητές αλλά και στους θεατές την απόλυτη εμπειρία και φέτος!!

Η ασύγκριτη θέα του Ολύμπου και τα γαλανά νερά της Πιερίας δίνουν το δικό τους χρώμα στην ήδη πολύ όμορφη και μελετημένη διοργάνωση

  • Save

Το Almiraman 2018 περιλαμβάνει για τους αθλητές :

1. Διαδροµή Halfiron, προβλέποντας κατά σειρά 1900 μ. κολύμβησης, 90 χλµ. Ποδηλασίας και 21,1χλµ. τρέξιμο!

2. Sprinttriathlon προβλέποντας κατά σειρά 750µ. κολύμβησης, 20χλµ. ποδηλασίας και 5χλµ.τρέξιμο.

3. Κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης σε απόσταση 1.000 μ, 2.500 μ. και 5.000 μ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος ατομικά ή ομαδικά – σκυταλοδρομία.

Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα για τις οικογένειες να συμμετάσχουν με την οικογενειακή σκυταλοδρομία, με τα διάφορα παιχνίδια όπως το Junior Survivor αλλά και να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες που θα γίνονται στον χώρο. Το καθιερωμένο Pasta Party πάντα απαραίτητο. Ομιλίες από καταξιωμένους προπονητές και επιστήμονες του χώρου θα φροντίσουν για την ενημέρωση όλων.

  • Save

Αγώνες και παιχνίδια για όλους τους φίλους, παρουσιάσεις συλλόγων με πλούσιο πρόγραμμα, και εμπορικοί εκθέτες θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το σύνολο των τριαθλητών και συνοδών, που αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Κατερίνη κατά την διάρκεια του AlmiraMan 2018 περιλαμβάνουν κορυφαία ονόματα του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αθλητές διεθνούς φήμης.

Το 2017 σπάσανε πανελλήνια ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη απόσταση καθώς και επιμέρους ρεκόρ σε όλες τις αγωνιστικές αποστάσεις ξεπερνώντας τους 450 αθλητές.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως ήταν επισκεψιμότητα άνω των 3500 θεατών για τις αγωνιστικές δράσεις αλλά και για τις παράλληλες εκδηλώσεις στο διήμερο της διοργάνωσής (επιστημονική ημερίδα, παιδικοί αγώνες και δράσεις, επιδείξεις γυμναστικών συλλόγων κτλ)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο site της διοργάνωσης www.almiraman.gr και όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και διαγωνισμούς στο www.facebook.com/almiraman.

Copy link
Powered by Social Snap