Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Νέες εξελίξεις στον θάνατο της Λαγούδη: Στην Αθήνα το αυτοκίνητο της για έρευνα [εικόνες & βίντεο]

05/04/18 • 19:27 | UPD 05/04/18 • 20:43

Σε μάνδρα της Λεωφόρου Καβάλας στην Αθήνα μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο είχε βρεθεί νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη στις 8 Ιανουαρίου του 2018.

Σε μάνδρα της Λεωφόρου Καβάλας στην Αθήνα μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο είχε βρεθεί νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη στις 8 Ιανουαρίου του 2018.

«Οι έρευνες δε σταματούν ούτε από εμάς αλλά ούτε και από την Εισαγγελία Αγρινίου» έλεγε νωρίς το απόγευμα ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη.

Η οικογένειά της συνεχίζει να επιμένει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε σενάριο για αυτοκτονία.

«Βόμβα»για Λαγούδη: Βρέθηκε ξένο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο

Στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για την υπόθεση, το αυτοκίνητο έφτασε στην Αθήνα για να μπορούν πιο εύκολα να το κάνουν «φύλλο και φτερό» όπως είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, εκτός από εμπειρογνώμονες και ερευνητές, στο «παιχνίδι» μπαίνουν δυναμικά πλέον και γενετιστές, όπως είπε ο Βασίλης Ταουξής. Αναζητούν κάθε στοιχείο, μεγάλο ή μικρό, που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση και να απαντήσει στο ερώτημα που τρεις μήνες τώρα, απασχολεί την οικογένεια της 44χρονης: Πώς έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη.

Μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας, στη μάντρα της Λ. Καβάλας, πήγε σήμερα και ο Ανδριανος Γκουρμπατσης δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε πως και στις δυο εκθέσεις που έχει συντάξει, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια.

Αναφερόμενος στο κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού, τόνισε πως από τις έρευνες έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν της Ειρήνης Λαγουδη καθώς αυτό που έφερε η ίδια στη ζωή της, βρέθηκε στο χέρι της. Ακούστε όλα όσα είπε ο ίδιος, αλλά και ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες. Μαζί τους ήταν και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι συνεχίζω να ερευνώ, αυτό λέει πολλά»: