Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα – Μεγάλη κίνηση στα λιμάνια

05/04/18 • 09:13 | UPD 05/04/18 • 09:13

Σήμερα, αλλά και αύριο αναμένεται η κορύφωση της εξόδου από την Αθήνα για το Πάσχα με την κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου είναι από χθες ιδιαίτερα αυξημένη.

Στον Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί 28 δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και 24 για Κυκλάδες, με την πληρότητα να αγγίζει το 90%. Σε ποσοστό 30% καταγράφεται η αύξηση των επιβατών φέτος για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Αυξημένη αναμένεται και η κίνηση στις εθνικές οδούς. Σε ό,τι αφορά την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και την πρόληψη ατυχημάτων, έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα από την Τροχαία σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών στο ρεύμα εξόδου από τις 3 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ και τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 6 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μία ώρα νωρίτερα, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμων των λιμανιών.