Εντοπίστηκε καλάσνικοφ σε κάδο απορριμμάτων στον Βύρωνα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εντοπίστηκε καλάσνικοφ σε κάδο απορριμμάτων στον Βύρωνα

Πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ πέταξαν άγνωστοι σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Ναβαρίνου στον Βύρωνα.

Κάτοικοι της περιοχής, ενημέρωσαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης την ΕΛ.ΛΑΣ για όπλο καλάσνικοφ που εντόπισαν την ώρα που πήγαν να πετάξουν σκουπίδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορείς του Νewpost.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αδρές της ασφάλειας που παρέλαβαν το όπλο και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΛΑΣ προκειμένου να υποβληθεί σε βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.

Στο όπλο δεν εντοπίστηκαν σφαίρες.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version