Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πυροβόλησε κατά δικαστικού επιμελητή

04/04/18 • 18:44 | UPD 04/04/18 • 21:48

Δικαστικό επιμελητή, που πήγε να του επιδόσει ένα εξώδικο φέρεται να πυροβόλησε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Δικαστικό επιμελητή, που πήγε να του επιδόσει ένα εξώδικο φέρεται να πυροβόλησε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Δοϊράνης 45, και ο δημοσιογράφος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο  πυροβόλησε εναντίων του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε με ταξί.

Από το περιστατικό αυτό δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας για να επιδώσει εξώδικο από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας.

Όπως κατήγγειλε ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αρχικά τον εξύβρισαν και στη συνέχεια δέχτηκε πυροβολισμούς κάτω και δεξιά, κοντά στα πόδια του, για εκφοβισμό. Μετά από το περιστατικό, ο άνδρας έτρεξε για να βγει από το κτίριο και κάλεσε την αστυνομία, που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας.

Ο δικαστικός επιμελητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να δώσει κατάθεση, ενώ η αστυνομία αναζητά τον Στέφανο Χίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα αναφέρεται στο περιστατικό σε ανάρτησή της, σημειώνοντας ότι «το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, άτομο το οποίο αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη. Ο σωματώδης άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής αμέσως μετά την είσοδο του εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρών, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν «βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει», καθώς «το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – «φωτιά»».