Αθήνα Καιρός

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή – Μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση της Κηφισιάς

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή – Μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση της Κηφισιάς

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου μπήκαν δυο άγνωστοι στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τις αναφορές ήταν οπλισμένοι και φορούσαν κουκούλες και μάσκες full face και απείλησαν τις οικιακές βοηθούς, πήραν χρήματα (σ.σ. περίπου 1.000 ευρώ), κοσμήματα και μία πανάκριβη συλλογή ρολογιών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν ήταν στο σπίτι του. Μετά την ληστεία οι δράστες, τράπηκαν σε φυγή, ενώ έρευνα διενεργεί για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ.

Εικάζεται ότι οι συγκεκριμένοι ληστές έχουν σχέση με την υπόθεση του 52χρονου επιχειρηματία ο οποίος πυροβολήθηκε στην Κηφισιά και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]