Τραγωδία στην Λάρισα: Γιαγιά βρήκε κρεμασμένο τον εγγονό της

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τραγωδία στην Λάρισα: Γιαγιά βρήκε κρεμασμένο τον εγγονό της

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισα από τον απαγχονισμό 18χρονου στο σπίτι του.

Η γιαγιά του σοκαρισμένη λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης αντίκρισε τον 18χρονο κρεμασμένο, με σχοινί που σχημάτιζε βρόγχο, στο υπόστεγο του σπιτιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται ο 18χρονος να έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Πηγή: larissanet.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version