Η περιήγηση στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τους αμπελώνες της Σάμου στην οποία κατέφθασε μεγάλος αριθμός προσφύγων και θα καταλήξει στην Αθήνα και τα προάστια της.

Στo πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνονται η επαφή και συζήτηση με ανθρώπους που δουλεύουν σε ΜΚΟ, η επίσκεψη στην Πλατεία Συντάγματος και η συζήτηση με δημοσιογράφους και έναν πρώην υπουργό, η επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων και η συζήτηση με οικογένειες Ελλήνων αναφορικά με το πόσο τους επηρέασε η κρίση. Η τιμή του ταξιδιού είναι στις 2,500 στερλίνες ανά άτομο ή αλλιώς 2.850 ευρώ και έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2019.
Δείτε [εδώ] τις πληροφορίες του ταξιδιού.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
![«Οδύσσεια»: Ο Έλον Μασκ έφτιαξε το δικό του τρέιλερ και προαναγγέλλει ταινία [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/elon-musk-1024x577-1-150x150.jpg)
