Σοκ στην Πάτρα: «Μπανιστηρτζής» φοιτητής κατασκόπευε τα ντουζ της φοιτητικής εστίας

27/03/18 • 15:14 | UPD 27/03/18 • 15:36

Σάλος έχει προκληθεί στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών μετά την καταγγελία πως φοιτητής κρυφοκοίταζε φοιτήτριες που έκαναν ντους εκεί

Σάλος έχει προκληθεί στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών μετά την καταγγελία πως φοιτητής κρυφοκοίταζε φοιτήτριες που έκαναν ντους εκεί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται από φοιτητές σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το συμβάν έγινε στα μπάνια του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συγκεκριμένα, ένας 22χρονος φοιτητής, που δεν μένει μέσα στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παρακολουθεί φοιτήτριες που έκαναν το ντους τους.

Τη συγκεκριμένη ώρα που τις παρακολουθούσε, στο ντους βρίσκονταν φοιτήτριες της εστίας που ετοιμάζονται για να βγουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, τα άτομα που εντόπισαν τον νεαρό, τον ξυλοφόρτωσαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το είχε ξανακάνει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση δεν είναι το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μάλιστα στην καταγγελία που γίνεται σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναγράφονται όλα τα στοιχεία του νεαρού.

Αναλυτικά στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 16/3 σημειώθηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στα μπάνια του Α κτηρίου της ΦΕΠΠ.

Νωρίς το βράδυ (την ώρα που συνήθως οι οικότροφες/οι κάνουν μπάνιο) πιάσαμε εξωεστιακό να παρακολουθεί άτομα στο ντουζ εν άγνοια τους. ΟΝΟΜΑ: Κ. Κ. 22 ΕΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ.

Το ξύλο που έφαγε δεν αρκεί για να θεωρήσουμε το πρόβλημα λήξαν.

Ο ίδιος λόγω του συγκεκριμένου κόκκινου μπουφάν που φορούσε, έχει θεαθεί ξανά και έχει ξεφύγει.

Το περιστατικό έχει ξανασυμβεί και τέτοια βδελύγματα ανενόχλητα θα το επαναλαμβάνουν. Τα λοιπά στοιχεία τον είναι γνωστά, η στοχοποίηση του θα είναι άμεση.

Η σεξιστική κουλτούρα της πατριαρχικής κοινωνίας καλλιεργεί και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αυτή η κοινωνία που παράγει σεξιστές, βιαστές, κατασκευάζει και τις δικαιολογίες που τους απαλλάσσουν.

Τέτοια περιστατικά δεν χωρούν σιωπή ούτε ελαφρύ χιουμοράκι…»

Πηγή: neopolis.gr