Ξανά στο σκαμνί ο Αμβρόσιος και νέο εμπρηστικό κείμενό του

eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Ξανά στο σκαμνί ο Αμβρόσιος και νέο εμπρηστικό κείμενό του

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου, σύμφωνα με τη δικηγόρο της πολιτικής αγωγής Κλειώ Παπαπαντολέων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Μαρτίου ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Αιγίου μετά από μήνυση για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους (με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο) και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και αθωώθηκε.

Στο μεταξύ νέο εμπρηστικό άρθρο δημοσιεύει στο προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας:

«Αγαπητοί μου φίλοι αναγνώστες, τώρα μπορείτε να συγκρίνετε συμπεριφορές! Εμείς αθωωθήκαμε ήδη! Αυτούς ποιός θα τους δικάσει; Υπάρχει ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα; Βεβαίως υπάρχει! Αλλά μόνον για τους Συριζαίους, για τους Ομοφυλόφιλους και για τους Αναρχικούς.

Αντιμαχόμεθα και πολεμάμε όλους εκείνους, οι οποίοι πολεμούν τον Σωτήρα Χριστό, ήτοι:

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version