Θρίλερ με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε στο Περιστέρι – Διέμενε στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

24/03/18 • 20:28 | UPD 24/03/18 • 21:04

Σήμα Amber Alert εκδόθηκε χθες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από το Περιστέρι.

Σήμα Amber Alert εκδόθηκε χθες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από το Περιστέρι.

Ο Θανάσης Σ.  δεν επέστρεψε από το Φροντιστήριο το απόγευμα Παρασκευής και αναζητείται από την αστυνομία και την ομάδα διάσωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις δομές του οποίου διέμενε τα τελευταία 4 χρόνια, στο Περιστέρι  μετά από εισαγγελική εντολή.

Πιθανό θεωρείται να βρίσκεται με ανθρώπους από το οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο ωστόσο έχει κριθεί ακατάλληλο για την ανατροφή του παιδιού, που μεταφέρθηκε στις δομές της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουνε αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του, πρέπει να συνεχίσει να έχει παρέα τα παιδιά» τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος. Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, είναι πολλές οι φορές που οι συγγενείς δημιουργούν ενοχές στα παιδιά, καθώς εκείνα περνούν μία ομαλή ευχάριστη ζωή στα σπίτια του συλλόγου, σε αντίθεση με την οικογένεια τους η οποία κατά περίπτωση μπορεί να βρίσκεται μέσα στον άγριο κόσμο των ναρκωτικών ή του αλκοόλ. Αυτές οι ενοχές μπορεί να οδηγήσουν τα παιδιά να επιστρέψουν στο προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

Με εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων, πάντως, εκδόθηκε άμεσα Amber Alert, ενώ η κινητοποίηση στο Περιστέρι, για να βρεθεί το αγόρι, είναι μεγάλη. Όλη η γειτονιά συμμετέχει στις έρευνες, ενώ γονείς συμμαθητών του Θανάση βγαίνουν με τα αυτοκίνητα στους δρόμους.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον 13χρονο Θανάση μπορεί να καλέσει στο 100 ή στο 1056 στο κέντρο άμεσης επέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού».