Παραιτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς

16/03/18 • 15:28 | UPD 16/03/18 • 15:28

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπέβαλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Φάνης Παπάς, προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδό του στα ψηφοδέλτια των επόμενων βουλευτικών εκλογών.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Τζιτζικώστας στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε ζητήσει από τους Αντιπεριφερειάρχες που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για Βουλευτές ή Δήμαρχοι, να υποβάλουν τις παραιτήσεις του.

Την παραίτηση του κ. Παπά αποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την πολυετή συνεργασία τους και τη συνεισφορά του και τον χαρακτήρισε πολύτιμο και στενό συνεργάτη, εξαιρετικά ικανό και άξιο άνθρωπο, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, συνέπεια και τόλμη.

Στην επιστολή παραίτησής του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη ο κ. Παπάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι του δόθηκε η ευκαιρία να συμπορευτεί σε μια δημιουργική πορεία, με πολλή δουλειά και αποφασιστικότητα, ώστε να αναδειχτεί η Κεντρική Μακεδονία, πρώτη Περιφέρεια της χώρας στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την αγροτική οικονομία και τον τουρισμό.

Παράλληλα, ευχαριστεί το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και διαβεβαιώνει ότι ως Περιφερειακός Σύμβουλος, πλέον, παραμένει στην πρώτη γραμμή, επικουρώντας τις προσπάθειες της Διοίκησης και του Συμβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ