Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με γεμιστά στο Θεραπευτήριο Σκαραμαγκά

05/03/18 • 09:49 | UPD 05/03/18 • 09:53

Οι εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (Αγία Βάρβαρα) μαζί με τα μέλη του συνδικαλιστικού τους οργάνου, την ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πύλη του θεραπευτηρίου.

Σκοπός είναι η ανάδειξη των τρομακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην περίθαλψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση, στο πλαίσιο στασης Εργασίας που πραγματοποιούν από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Με ένα ταψί γεμιστά και με το μήνυμα «Με ντομάτες γεμιστές δεν φτιάχνει η πρόνοια» θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μάλιστα στο πανό που έχουν οι διαμαρτυρόμενοι έχουν και φωτογραφία της κυρίας Φωτίου.

Φυσικά τα κατά τα άλλα νόστιμο φαγητό των γεμιστών είναι εμπνευσμένο ως μέσω διαμαρτυρίας μετά την απίθανη δήλωση που είχε κάνει η κυρία Φωτίου λίγο πριν ορκιστεί υπουργός «Τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση.

Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε»

Τα προβλήματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία γονέων για «έξωση» 30 ατόμων με αυτισμό από το θεραπευτήριο Σκαραμαγκά και τη μεταφορά τους σε άλλες ακατάλληλες δομές, με κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, όπως καταγγέλλουν γονείς.