Χτύπησαν με αξίνα στο κεφάλι τον Ανδρέα τον άνεργο στον Πύργο [εικόνες]

04/03/18 • 17:50 | UPD 04/03/18 • 18:35

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες του Πύργου, ο Ανδρεάς ο άνεργος, το πρωί της Κυριακής. Ο καλοκάγαθος Ανδρέας βρισκόταν έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας άντρας, γνωστός του, του ζήτησε ένα τσιγάρο.

Ο Ανδρέας πάντα ευγενικά του προσέφερε το τσιγάρο και ο άλλος άντρας, χρησιμοποιώντας μια αξίνα τον χτύπησε εντελώς απρόκλητα στο κεφάλι. Ο Ανδρέας σωριάστηκε στο έδαφος και άμεσα περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης της αιματηρής αυτής επίθεσης τράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης…

Αντιμετωπίζει κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης…

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης θα μπορούσε να έχει στερήσει τη ζωή του Ανδρέα. Με βάση πηγές του ilialive.gr ο δράστης χτύπησε τρεις φορές με την αξίνα στο κεφάλι τον Ανδρέα και μας μετέφεραν πως θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

Στην τοπική κοινωνία επικρατεί οργή για το περιστατικό και συγκίνηση για τον Ανδρέα που με το προσωπικό του στιλ έχει μετατραπεί σε μια μορφή γνωστή ανά το πανελλήνιο, που ποτέ όμως δεν πείραξε κανέναν. Μας έχει συνηθίσει να λέει αυτά που θέλει με το δικό του περιπαικτικό τρόπο και να είναι αγαπητός και συμπαθής σε όλους.