Αποκαλύψεις-σοκ: Θύμα της «Μπλε Φάλαινας» η 16χρονη που βίαζε ο πατέρας της

02/03/18 • 09:10 | UPD 02/03/18 • 09:10

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα, αναφορικά με την υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού που φέρεται ότι τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας επί έξι χρόνια, από την ηλικία των 6 ετών έως τα 12 της χρόνια.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία σύμφωνα με το thestival.gr, περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Η υπόθεση έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν αποκαλύφθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, προκειμένου να περάσει τα επίπεδα του παιχνιδιού.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν θέτουν ολοένα και περισσότερα ζητήματα, αναδεικνύοντας τη φρίκη που ζούσε η έφηβη, σε ένα περιβάλλον παντελώς ακατάλληλο.