Δεν αποχωρίζεται το ψαροντούφεκο

Αυτός είναι ο φίλος του Πολάκη που είναι αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Σαντορίνης [εικονες]

01/03/18 • 21:00 | UPD 01/03/18 • 21:03

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο της Σαντορίνης έναν φίλο του ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, μηχανικό μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο εκλεκτός φίλος του κ. Πολάκη, ήταν μηχανικός μοτοσικλετών,  υπήρξε  κλητήρας στην «Ελευθεροτυπία» και έχει πάθος με το ψαροντούφεκο. Τίποτα από αυτά δεν είναι κακό αλλά σίγουρα ο χώρος για να επιδεικνύει τα ψαροντούφεκά του δεν είναι το νοσοκομείο.

Posted by Babis Panotopoulos on Saturday, 10 February 2018

Posted by Babis Panotopoulos on Saturday, 10 February 2018

Η απάντηση του Πονοτόπουλου

Από εκεί και πέρα ο κ. Πανοτόπουλος, απάντησε στο Facebook,για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί  για τον ορισμό του ως αντιπροέδρου στο γενικό νοσοκομείο Σαντορίνης:

Η απάντηση Πολάκη

Αμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε το θέμα.

Οι αποκαλύψεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, από το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τσακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια.