Νεύρα Τόσκα στη ΓΑΔΑ για την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών

01/03/18 • 13:40 | UPD 01/03/18 • 13:40

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε με άγριες διαθέσεις το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε με άγριες διαθέσεις το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε σε αστυνομικούς όλων των βαθμίδων που είχαν συγκεντρωθεί στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ  ζητώντας τους να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στην αστυνόμευση του κέντρου και ειδικότερα στην αντιμετώπιση των «μπαχαλάκηδων».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητά σας ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση των τελευταίων περιστατικών. Λάθη κάνουν μόνο όσοι εργάζονται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη ωστόσο και η αδιαφορία ελέγχονται» φέρεται να δήλωσε ο κ. Τόσκας απευθυνόμενος στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της kathimerini.gr μίνι επεισόδιο σημειώθηκε και με αφορμή το νέο σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας. Κι αυτό διότι ενώ αρχικά ο κ. Τόσκας είχε ενημερωθεί ότι θα μετείχαν σ’ αυτό 200 επιπλέον αστυνομικοί που αποδεσμεύθηκαν από υπηρεσίες γραφείου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο αμφιθέατρο της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο πραγματικός αριθμός τους είναι μόλις 45. Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη της ομιλίας του στους αστυνομικούς ο κ. Τόσκας φέρεται να κάλεσε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο γραφείο του στη λεωφόρο Κατεχάκη προκειμένου να επανεξετάσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου.