Δήλωση-«βόμβα» για Λαγούδη: Σκηνοθετημένη αυτοχειρία ο θάνατος της

28/02/18 • 20:47 | UPD 28/02/18 • 20:48

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έδωσε ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που συνέταξε πλήρη έκθεση για την πολύκροτη υπόθεση και την έχει ήδη παραδώσει στον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 44χρονης.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοχειρία στην οποία υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια. Ακόμα, αφήνει σαφείς αιχμές για την έρευνα που διεξήχθη λέγοντας πως οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και χωρίς τα πειστήρια και συνέχισε λέγοντας: “Άρα δεν θα έχουν πλήρη εικόνα“. Ακόμα, εξετάζεται να ζητηθεί η συνδρομή του FBI.

Από εκεί και πέρα οικογένεια της προαναγγέλλει και νέα μήνυση. Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αγρινιώτης δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Ζώης, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ».

Εκτός των άλλων, ο κ. Ζώης, προανήγγειλε ουσιαστικά την υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, για το αδίκημα της εκθέσεως ή παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, σε περίπτωση που ισχύει, ότι η Ειρήνη είχε προειδοποιήσει κάποιον ή κάποιους ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ μετέφερε το ενδιαφέρον Ελλήνων της ομογένειας για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας υπόθεση καρμπόν στις Η.Π.Α.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την απορία για την αλλαγή στην κατάθεση της μαρτυρίας του κυνηγού που υποστήριζε ότι βρισκόταν στην παραλία Φωτμού, 15:30 με 16:00 και δεν είχε δει το μοιραίο Ι.Χ. «Πως το 16:00 έγινε 13:30;» αναρωτήθηκε ο κ. Ζώης βάζοντας πολλά ερωτηματικά…