Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα

28/02/18 • 18:41 | UPD 28/02/18 • 18:41

Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον «καθαρίσουν», αν δεν καθαρίσει η υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα, κατέθεσε ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο βασικός μάρτυρας της δίκης που τελικά αναβλήθηκε, το πρωί της Τετάρτης μπήκαν στο προαύλιο του σπιτιού του τρία άτομα που πλησιάζοντας του είπαν σε επιθετικό ύφος:

«Αν δεν καθαρίσει ο αρχηγός σήμερα, θα καθαρίσουμε εμείς εσένα…». Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που δεν προσήλθε στο δικαστήριο, ζητώντας την αναβολή της δίκης:

«Μετά από αυτή την σαφέστατη απειλή που δέχτηκα, όπως καταλαβαίνετε φοβήθηκα για την ζωή μου, αλλά και για τους δικούς μου. Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν χωρίς να τους ξέρω στο προαύλιο του σπιτιού μου και με απείλησαν.

Αυτός ήταν ο λόγος που ταυτόχρονα με την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσα, ζήτησα την αναβολή της δίκης αφού ήταν αδύνατον να ρισκάρω την σωματική μου ακεραιότητα και να πάω στο δικαστήριο που στο μεταξύ ήταν περικυκλωμένο από οπαδούς του κ. Σώρρα. Η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενημερώθηκε για το αίτημα μου και το δικαστήριο το έκανε δεκτό».

Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει μέρος την υπεράσπισης του κ. Σώρρα και ο οποίος ζήτησε από την έδρα την βίαιη προσαγωγή του κ. Λεπίδα στο δικαστήριο, τονίζει:

«Ο κ. Κεχαγιόγλου ξεχνά τις περιπτώσεις που το δικαστήριο διατάσσει την βίαιη προσαγωγή ενός μάρτυρα. Εγώ δεν ήθελα την αναβολή της δίκης, αυτό που δεν ήθελα ήταν να διακινδυνεύσω την σωματική μου ακεραιότητα που μετά από τις απειλές που δέχτηκα ήταν σε κίνδυνο».