Έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίς σήμερα το πρωί αντιεξουσιαστές στο Ηράκλειο. Η ομάδα των 70 περίπου ατόμων προχώρησε σε καταστροφές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο αντιφασιστικών δράσεων, που διοργανώνονται τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο, με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα, με ομιλητή τον βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Μάλιστα, οι αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Πηγή: flashnews.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version