Αθήνα Καιρός

Στις Οινούσσες η φρεγάτα Barbaros – Συνεχίζεται η τούρκικη… κρουαζιέρα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στις Οινούσσες η φρεγάτα Barbaros – Συνεχίζεται η τούρκικη… κρουαζιέρα

Ανατολικά των Οινουσσών πλέει από το πρωί η τουρκική φρεγάτα Barbaros συνεχίζοντας την προκλητική "κρουαζιέρα" στο Αιγαίο η οποία βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο του ελληνικού συστήματος επιτήρησης. 


Καθόλη τη διάρκεια που ξεκίνησε από το Κεντρικό Αιγαίο, μέσω του στενού του Καφηρέα και αφού διέγραψε μια πορεία ως το Κρητικό Πέλαγος βρισκόταν υπό την στενή παρακολούθηση της φρεγάτας “Θεμιστοκλής” του Πολεμικού μας Ναυτικού. Τη σκυτάλη για την επιτήρηση της πήρε στα ανατολικά του αρχιπελάγους η φρεγάτα Θεμιστοκλής η οποία ήταν από κοντά στη ρότα της προς τον Βορρά.

Την ίδια ώρα στα Ίμια συνεχίζεται η διακριτή παρουσία της τουρκικής ακτοφυλακής και σε κοντινή απόσταση από τις δυο βραχονησίδες βρίσκονται δυο ακταιωροί.

Πηγή:onalert.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]