«Γιατί το έκαναν αυτό στον γιο μου» – Ξεσπά η μάνα του φοιτητή από την Κάλυμνο

09/02/18 • 10:48 | UPD 09/02/18 • 11:50

Για την τραγωδία που βιώνει μετά τον θάνατο του γιου της, Νίκου Χατζηπαύλου, μίλησε ξεσπώντας, η μητέρα του, δυόμιση μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο.

Για την τραγωδία που βιώνει μετά τον θάνατο του γιου της, Νίκου Χατζηπαύλου, μίλησε ξεσπώντας, η μητέρα του, δυόμιση μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο.

«Είναι ένα θρίλερ όλο αυτό που ζω εγώ και η οικογένειά μου, πραγματικά. Η δεύτερη εξέταση που έγινε και τα ανατρέπει όλα είναι μια δικαίωση για τη ψυχή του παιδιού μου. Ελπίζω και πιστεύω ότι τώρα θα βρεθούν οι ένοχοι για να μας πουν γιατί το έκαναν αυτό στο Νίκο μας», λέει η μητέρα του Νίκου, Ιωάννα, σύμφωνα με το protothema.gr.

«Στην αρχή πίστεψα ότι το παιδί έχει χαθεί κι ότι θα βρεθεί, είχα μέσα μου κάποιες ελπίδες. Στη συνέχεια όμως άρχισαν να λιγοστεύουν οι ελπίδες. Ο Νίκος δεν θα με στενοχωρούσε ποτέ, δεν θα εξαφανιζόταν. Τότε πίστεψα ότι κακό έχει συμβεί στο παιδί. Όλο αυτό το διάστημα αντλούσα μεγάλη δύναμη από το Θεό. Από το σημείο που βρέθηκε το παιδί μου νεκρό, πρέπει να πέρασα τρεις με τέσσερις φορές. Η περιοχή αυτή δεν είναι δασώδης, είναι γεμάτη με γυμνά βράχια.

»Οι μαρτυρίες των διασωστών, το ελικόπτερο που έκανε τις έρευνες και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έψαχναν με αυταπάρνηση όλες αυτές τις μέρες, με έπεισαν ότι το παιδί μου δεν ήταν εκεί.

»Ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό έξυπνο παιδί, ένας άγγελος. Του άρεσε πολύ η πεζοπορία, η θάλασσα αλλά να σκαρφαλώσει σε ένα τέτοιο βουνό, δεν υπήρχε περίπτωση. Όταν έφυγε εκείνη την ημέρα από το σπίτι, θυμάμαι ότι μου είπε: ‘μαμά, πάω μια βόλτα’. Το παιδί μου δεν είχε εχθρούς και προσπαθώ να καταλάβω ποιο θα μπορούσε να είναι το κίνητρο για να σκοτώσουν το παιδί μου. «Έχω πειστεί ότι κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή», προσθέτει η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου, Ιωάννα.