«Σφάχτηκαν» Χατζής- Αυλωνίτου on air: Είσαι άσχετη, 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς [βίντεο]

08/02/18 • 18:49 | UPD 08/02/18 • 19:39

Ένας απίστευτος ραδιοφωνικός καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Το κλίμα ήταν από την αρχή ηλεκτρισμένο καθώς ο δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τη βουλευτή για την υπόθεση αν έχει δει τη δικογραφία της υπόθεσης Novartis και το έγγραφο του FBI με την Ελένη Αυλωνίτου να του απαντά «όχι» και να προσπαθεί να μιλήσει για ένα ευρύτερο σκάνδαλο στη χώρα.

Το υπονοούμενο της βουλευτού προς τον δημοσιογράφο ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, με τη φράση «δε σας συμφέρει…» ήταν η σπίθα που άναψε την φωτιά.

«Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Ντροπή σας κυρία μου, είστε μια άσχετη! Γνωρίζετε τη δικογραφία; Λες ψέματα! Βάζεις μια κασέτα και μιλάς» ήταν μερικά από τα λόγια του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στον Σκάι.

Η Αυλωνίτου επέμενε στους ισχυρισμούς της, λέγοντας: «Μιλάω γιατί συμβαίνει κάτι στη χώρα μου! Το μιντιακό σύστημα κάλυψε τα σκάνδαλα».

«Τίποτα δεν εκπροσωπείς, 1.000 σταυρούς πήρες», απάντησε εκ νέου ο δημοσιογράφος.

«Εγώ δεν έχω φάει», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μου ζητήσεις συγγνώμη, που θα μου πεις δε με συμφέρει», ανέφερε ο Τάκης Χατζής για να κλείσει τη διαμάχη η Ελένη Αυλωνίτου με τη φράση «άρες, μάρες κουκουνάρες»