Τραγωδία στην Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο 47χρονος πατέρας – Δεν ξέρει για τον θάνατο συζύγου και κόρης

08/02/18 • 12:06 | UPD 08/02/18 • 12:06

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης, στην οποία νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή μετά το πολύνεκρο τροχαίο, που είχε σημειωθεί στην Αγία Πελαγία και είχε στοιχίσει τη ζωή στη σύζυγο του και την κόρη του.

Ο πολυτραυματίας, μετά από μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, νοσηλεύεται πλέον στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα του και να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 47χρονος που έχασε γυναίκα και κόρη στο τραγικό δυστύχημα, δε γνώριζε όλες αυτές τις ημέρες την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του και τώρα όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου καλείται να τον ενημερώσει και να του συμπαρασταθεί, προκειμένου να καταφέρει να διαχειριστεί τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο παραμένει και η μικρή κόρη της οικογένειας, η οποία κι αυτή είχε τραυματιστεί στο τροχαίο, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές της και τις σωματικές και τις ψυχικές.

Πηγή: www.cretapost.gr 

Δημοφιλή