Συγγνώμη ζήτησε ο Στέλιος Διονυσίου – Αναβολή πήρε η υπόθεση με τον τροχονόμο

31/01/18 • 15:44 | UPD 31/01/18 • 16:12

Αναβολή για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο Στέλιος Διονυσίου.

Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Ο συνήγορός του Βασίλης Καπερνάρος σε δηλώσεις του μίλησε για «κακή εκτίμηση» του εισαγγελέα, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφό τους.

Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατροδικαστική έκθεση (η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης), αναφέροντας πως σύμφωνα με αυτήν δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο και, άρα, ούτε τραυματισμός του.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν»