Βίντεο – ντοκουμέντο

Βίντεο–ντοκουμέντο: Τοξικομανής εισβάλει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και κάνει χρήση ναρκωτικών

31/01/18 • 12:52 | UPD 31/01/18 • 13:00

Μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για ανομία και επιθέσεις σε φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ένα βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα βίντεο μέσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου μέσα σε μια από τις αίθουσες βρίσκεται άτομο το οποίο μόλις έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή τις συγκεκριμένες εικόνες κατέγραψε φοιτήτρια η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει τις σπουδές της εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Ο κ. Στεφανίδης, μιλώντας την Τρίτη στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στα περιστατικά επιθέσεων εντός του χώρου της Πανεπιστημιούπολης σημειώνοντας ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα επίθεσης.

«Μου έχουν διαρρήξει το γραφείο, μου έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο. Τρεις τραμπούκοι με ένα σκύλο μου επιτέθηκαν και όπως έμαθα, βάζουν στο περιλαίμιο του σκύλου τα «σκονάκια», αφήνουν τον σκύλο μέσα στο πανεπιστήμιο για να γίνει η διακίνηση χωρίς να φαίνονται εκείνοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής προσθέτοντας ότι μετά την ανοιχτή του επιστολή με την οποία έκανε γνωστή την κατάσταση, τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν.

«Συνάδελφοι ήρθαν και μου προσκόμισαν νέα στοιχεία. Για παράδειγμα, στο πάρκινγκ, έξω από την φοιτητική εστία, επί της Ούλωφ Πάλμε, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Έμαθα ότι δύο φοιτήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση και από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα της μία κοπέλα, ο δράστης συνελήφθη. Τώρα είναι η σειρά του υπουργείου Παιδείας» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ: