«Είδα δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη»

Θρίλερ με την νέα μαρτυρία και το κινητό για την υπόθεση με την Ειρήνη Λαγούδη

29/01/18 • 09:11 | UPD 29/01/18 • 09:39

Δίχως τέλος το «θρίλερ» στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, Ειρήνης Λαγούδη.

Δίχως τέλος το «θρίλερ» στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, Ειρήνης Λαγούδη.

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση την ώρα που σύμφωνα με την Espresso στην περιοχή βρέθηκε και ο γνωστός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα την υπόθεση –θρίλερ που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Τρεις εβδομάδες μετά την είδηση ότι η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στη θέση Μυρτιά Θέρμου Τριχωνίδας και ύστερα από δεκάδες πληροφορίες, καταθέσεις και σενάρια υπήρξαν δύο νέες μαρτυρίες.

«Είδα δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.

Μάλιστα, ο μάρτυρας είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όσα είδε στις Αρχές.

«Βρήκα στο σημείο ένα κινητό»

Την υπόθεση περιπλέκει περισσότερο η μαρτυρία τηλεθεάτριας, σύμφωνα με την οποία βρήκε στην περιοχή ένα κινητό τηλέφωνο.

«Βρήκα ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη» εκτίμησε η γυναίκα.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχει δώσει από την προηγούμενη εβδομάδα εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την Αστυνομία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου.

Στο μεταξύ η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία αναμένεται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν η άτυχη γυναίκα είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της έδωσε φάρμακα προκειμένου να τη θέσει σε καταστολή.