Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη: «Ντροπή και αίσχος σε όσους συγκαλύπτουν την δολοφονία» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη: «Ντροπή και αίσχος σε όσους συγκαλύπτουν την δολοφονία» [βίντεο]

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη στρέφεται κατά όσων υποστηρίζουν πως η 44χρονη αυτοκτόνησε. 

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», είπε μιλώντας στο Star ο Γιώργος Λαγούδης.

Την ίδια ώρα μάρτυρας μιλώντας στο Star λέει ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της, μία ημέρα πριν φύγει από την Αθήνα. «Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει…», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.youtube.com/watch?v=cLSngcrLLYg

Βίντεο δείχνει την 44χρονη να αγοράζει μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό

Την ώρα που η οικογένειά της επιμένει ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να το αποδείξει, ένα νέο στοιχείο δείχνει να ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, σενάριο για το οποίο έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο που ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από το βενζινάδικο και η επόμενη καταγραφή από κάμερες ασφαλείας δείχνει την γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε «λουσμένη» με πετρέλαιο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version