Βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής, όπως δείχνει το σύνθημα, βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής έκαναν πορεία στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Καζαντζάκη, το βράδυ της Κυριακής (21.01.2018).

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Όταν πέρασαν από το σημείο αποφάσισαν να «λερώσουν» το μνημείο του Ολοκαυτώματος. Και με μαύρο σπρέι έγραψαν τη φράση «Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version