Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον πατροκτόνο της Κρήτης: «Γίνομαι βίαιος»

27/12/17 • 09:50 | UPD 27/12/17 • 11:16

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 34χρονος πατροκτόνος που το βράδυ των Χριστουγέννων σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά.

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 34χρονος που το βράδυ των Χριστουγέννων σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός δήλωσε στους αστυνομικούς πως όταν πίνει εξωτερικεύει έναν «άλλο εαυτό» ενώ για αρκετή ώρα μετά τη δολοφονία – και ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ – φαίνεται πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να περιγράψει κατά την απολογία του, όλα όσα εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ και οδήγησαν στη νέα οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει την Κρήτη.

Ο ίδιος υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Μάλιστα , σύμφωνα με το cretapost.gr , κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα. Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Όλα έγιναν τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο 34χρονος κατ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι του πατέρα του για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Με το πέρασμα της ώρας ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα ο γιος να πνίξει με τα χέρια του τον πατέρα του.

Copy link
Powered by Social Snap