Κληρώσεις μέχρι τις 20:00

Ξεκίνησε η φορολοταρία – Ανακοινώνονται οι πρώτοι τυχεροί

24/12/17 • 13:37 | UPD 24/12/17 • 15:44

H διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7-8 το απόγευμα. Συνολικά θα μοιραστούν δέκα εκατομμύρια ευρώ. 

Απο λεπτό σε λεπτό θα αναρτηθούν στο TAXIS τα ονόματα των πρώτων 1.000 τυχερών της πρώτης από τις δέκα κληρώσεις της φορολοταρίας που θα διεξαχθεί από το υπουργείο Οικονομικών. 

H διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7-8 το απόγευμα. Συνολικά θα μοιραστούν δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι λαχνοί που έχουν ήδη οι φορολογούμενοι και αντιστοιχούν στις δαπάνες που πραγματοποίησαν με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 καθώς και τον μήνα Νοέμβριο, δηλαδή για 10 μήνες. Οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιους έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ αυτό.

Στο τέλος οι 10.000 τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μέσω της οποίας θα ενημερωθούν οι φορολογούμενοι για τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Ειδικότερα οι φορολογούμενοι πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ www.aade.gr και στη συνέχεια πατώντας την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις» να δουν τα αποτελέσματα των κληρώσεων στο TAXIS αφού χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σ αυτό.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS. Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου. Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Copy link
Powered by Social Snap