Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων [εικόνες & βίντεο]

22/12/17 • 14:19 | UPD 22/12/17 • 14:19

Συμφωνα με τις καταγγελίες ο δράστης έβαζε στο στόχαστρο του όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια. Οταν τις εντόπιζε τις άρπαζε από το λαιμό και τις ακινητοποιούσε.

Ο Αναστάσιος – Θεοδόσιος Στάμος του Ιωάννη και της Αικατερίνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 22/02/1992 στην Αθήνα είναι ο 25χρονος επονομαζόμενος και «δράκος» των Αμπελοκήπων.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 25χρονου ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν από την αστυνομία.

Συμφωνα με τις καταγγελίες ο δράστης  έβαζε στο στόχαστρο του όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια. Οταν τις εντόπιζε τις άρπαζε από το λαιμό και τις ακινητοποιούσε.

Στην συνέχεια τους έβγαζε το κολάν, τις έσκιζε τα εσώρουχα και τις χάιδευε στα γεννητικά τους όργανα. Τελικά η αστυνομία μπόρεσε  να τον συλλάβει.

Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιούσε επιθέσεις, νυχτερινές ώρες, σε βάρος νεαρών γυναικών, ενώ στη συνέχεια τις θώπευε.

Η αστυνομία είχε την εικόνα του 25χρονου από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, ενώ έβαλε ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό. Η παρουσίαση της υπόθεσης πρόκειται να γίνει αύριο από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Copy link
Powered by Social Snap