BREAKING NEWS
Τραγωδία: Έτσι σκοτώθηκε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου [εικόνες]
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Τραγωδία: Έτσι σκοτώθηκε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου [εικόνες]
22/12/2017
|
12:47

Η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου εντοπίστηκε νεκρή και οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειάς της επιβεβαιώθηκαν. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό Toyota Yaris, βρέθηκε από γκρεμό στη θάλασσα και παρέσυρε στο θάνατο την άτυχη κοπέλα.

Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές. Όλα δείχνουν πως η 26χρονη που είχε φύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει για τον προορισμό της, πλήρωσε με τη ζωή της, μια μεγάλη ατυχία. Έχασε τον έλεγχο σε μια απότομη στροφή και βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της ήταν αναπόφευκτος.

Η θάλασσα ξέβρασε το μοιραίο αυτοκίνητο στην παραλία “Τηγάνια” της Μονεμβασίας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη και ενημερώθηκαν οι γονείς της, που την αναζητούσαν.

\

Έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό της θάλασσας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρισκόταν και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε χθες το μεσημέρι ψαράς.

«Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ»

«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνας Λαμπούση, γράφεται ο επίλογος της ιστορίας της 26χρονης, στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο instagram…

Πηγή: photoreporter.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
image
Αποκτήστε συνδρομή
στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Γίνε συνδρομητής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Βρέθηκε καμένο βαν στα Εξάρχεια: Πιθανόν ανήκει στους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο Εφετείο

Σχετικά Άρθρα