Αυτή είναι η 49χρονη που σκότωσε ο αστυνομικός σύζυγός της στους Αγίους Αναργύρους [βίντεο]

20/12/17 • 20:52 | UPD 20/12/17 • 21:08

Αγκαλιασμένες μέσα σε ένα λευκό φέρετρο οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και η τριών ετών κορούλα τους

Στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα την Ελλάδα όπου έγινε η κηδεία των θυμάτων του 46χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Αγκαλιασμένες μέσα σε ένα λευκό φέρετρο οδηγήθηκαν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ, σύζυγος του δράστη, και η μόλις τριών ετών κορούλα τους, Μυρτώ, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα χέρια του αστυνομικού τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δίπλα τους, στο δικό της φέρετρο, η γιαγιά του παιδιού, η 70χρονη Βασιλική Χερουβείμ, το τρίτο θύμα του 46χρονου αστυνομικού, ο οποίος λίγο μετά την φριχτή πράξη του αυτοκτόνησε.

Συντετριμμένοι από το θάνατο της Ελένης Χερουβείμ είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και ασθενείς της οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στην κηδεία για της πουν το τελευταίο αντίο. Όλοι μιλούν για μία εξαιρετική γιατρό, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, η οποία ωστόσο ζούσε έναν γολγοθά τα τελευταία χρόνια στα χέρια του βίαιου συζύγου της.