Θλίψη από τον άδικο χαμό

Ο Βασίλης Μπεσκένης στην τελευταία του κατοικία – Αυτήν την ώρα η κηδεία

20/12/17 • 11:25 | UPD 20/12/17 • 12:22

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ συγγενείς και φίλοι. Ο Βασίλης Μπεσκένης στην τελευταία του κατοικία.

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στη Γλυφάδα στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρίσκεται ήδη πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη κ.α.. Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπεσκένης.

Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, κι ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του: η βάπτιση του γιου του.

Μέσα σε λίγες ώρες ο Βασίλης Μπεσκένης βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» στο πιο τραγικό επεισόδιο της σύντομης ζωής του. Και γύρω του «κομπάρσοι» πια, μουδιασμένοι, βουβοί από τον πόνο, οι οικείοι του, οι γονείς του, η σύζυγός του, όλοι όσοι μοιράστηκαν μαζί του τη χαρά της βάπτισης του μόλις 12 μηνών παιδιού του, του Ηλία-Σπυρίδωνος.

Τρία 24ωρα μετά τη βάπτιση και τη γιορτή, οι ίδιοι ετοιμάζονται να τον αποχαιρετήσουν σήμερα μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, μην προλαβαίνοντας να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο, το αιφνιδιαστικό, το σοκαριστικό τέλος του.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).