Να τελειώσει το μαρτύριο προσεύχεται το 19χρονο μοντέλο με την κοκαϊνη [βίντεο]

17/12/17 • 10:50 |

H νεαρή προσεύχεται καθημερινά για να τελειώσει η περιπέτεια της για να γυρίσει στους δικούς της ανθρώπους στη Μυτιλήνη.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε στη φυλακή και μίλησε στον Alpha για την νεαρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή προσεύχεται καθημερινά για να τελειώσει η περιπέτεια της για να γυρίσει στους δικούς της ανθρώπους στη Μυτιλήνη.

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.

«Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».