Δεν πέθανε από πτώση: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

15/12/17 • 17:29 | UPD 15/12/17 • 18:04

Μετά και τη δεύτερη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του τα ευρήματα φαίνεται να απέχουν αρκετά από αυτά της πρώτης

Μπορεί την Πέμπτη το μεσημέρι ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο να οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, αλλά η υπόθεση του θανάτου του εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ.

Μετά και τη δεύτερη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του τα ευρήματα φαίνεται να απέχουν αρκετά από αυτά της πρώτης με αποτέλεσμα τα ακριβή αίτια θανάτου του να περιπλέκονται.

«Με βάση τα ευρήματα και την προφορική ενημέρωση που έχουμε της πρώτης εκτίμησης της ακτινοσκόπησης δεν υπάρχουν κατάγματα και η πραγματογνωμοσύνη αυτή απέχει πάρα πολύ από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση. Επίσης υπάρχουν δέκα ή έντεκα θλαστικά τραύματα στο κεφάλι τα οποία είναι προθανάτια. Και μόνο ότι δεν υπάρχουν κατάγματα , δεν μπορεί να υπάρχει πτώση», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννης Γλύκας, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή κ.Σωκράτη Τσαντίρη.

Μιλώντας στο στο protothema.gr o ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης, που ορίστηκε από την οικογένεια του 21χρονου, υπήρχαν ευρήματα που διέφεραν σε σχέση με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, ενώ έχουν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις

«Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ιστολογικών και ακτινοσκόπησης αποτελεσμάτων», είχε δηλώσει.

Η δεύτερη νεκροτομή πραγματοποιήθηκε, αφότου έγινε δεκτό το τρίτο αίτημα της οικογένειας από τον Εισαγγελέα Εφετών, καθώς εκτιμά ότι ο νεαρός φοιτητής δολοφονήθηκε και δεν πέθανε από πτώση όπως κατέδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται, ότι οι γονείς του 21χρονου έχουν υποβάλει μηνύσεις κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Copy link
Powered by Social Snap