«Με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα» – Περιγραφή για την επίθεση στο ΠΑΜΑΚ

15/12/17 • 14:59 | UPD 15/12/17 • 15:33

Περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας ρόπαλα εισέβαλαν στο ΠΑΜΑΚ, χτύπησαν τον φοιτητή στο κεφάλι και στο σώμα,

Επίθεση από κουκουλοφόρους και κρανοφόρους δέχθηκε χθες το μεσημέρι ένας πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, μέσα στο ΠΑΜΑΚ.

Περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας ρόπαλα εισέβαλαν στο πανεπιστήμιο, χτύπησαν τον φοιτητή στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ στη συνέχεια έσπασαν τα γραφεία φοιτητικής παράταξης που ήταν τοποθετημένα εκεί.

Ο Α.Σ. μίλησε στο thousandnews.gr για την επίθεση που δέχθηκε. «Ήμουν στην είσοδο και συζητούσα με φίλους μου. Ξαφνικά μία ομάδα άγνωστων ατόμων άρχισαν να φωνάζουν, κάτι για το πολυτεχνείο. Κάποιος από αυτούς πήγε να με χτυπήσει αρχικά, όμως τον απέφυγα. Τότε με έπιασαν περισσότεροι με εγκλώβισαν και άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και στο σώμα. Άκουσα μία φωνή από κάποιον άλλο φοιτητή, να λέει μην τον χτυπάτε δεν έχει καμία σχέση αυτός. Βρήκα την ευκαιρία τότε και τους ξέφυγα και μπόρεσα να κρυφτώ κάπου μέχρι να φύγουν»,  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που έχει συμβεί, καθώς όπως καταγγέλουν οι φοιτητές, οι επιθέσεις με αυτόν τον τρόπο, μέσα στο πανεπιστήμιο είναι συχνές.