Για τις απολύσεις 80 συμβασιούχων

Εισβολή της ΠΟΕΔΗΝ στον Ερυθρό Σταυρό

15/12/17 • 11:51 | UPD 15/12/17 • 11:51

Κατά την ΠΟΕΔΗΝ η απολύσεις είναι εκδικητικές και θα προκαλέσουν πρόβλημα στην λειτουργία του νοσοκομείου.

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία εισέβαλλαν στην αίθουσα του ΔΣ και ακολούθησε μεγάλη ένταση με τα μέλη της διοίκησης.

Κατά την ΠΟΕΔΗΝ η απολύσεις είναι εκδικητικές και θα προκαλέσουν πρόβλημα στην λειτουργία του νοσοκομείου. Αυτή την ώρα το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει και τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ περιμένουν την απόφασή του.

Βίντεο από την ένταση που επικρατεί αυτή την ώρα στην αίθουσα: «Πείτε στον κόσμο, τώρα, μπροστά στις κάμερες ότι θα απολυθεί».

Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι  ο διοικητής του «Ερυθρού Σταυρού», Γεωργόπουλους Ευθύμιος, μίλησε για καταγγελίες που αφορούν εργαζόμενο ο οποίος απειλεί και τραμπουκίζει συναδέλφους του:

«Ένας εξ αυτών αποτελεί και το καταγγέλλω τον προσωπικό body guard της κυρίας προέδρου, που ειρήσθω εν παρόδω, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη έχουμε εκλογές οι εργαζόμενοι του σωματείου στο νοσοκομείο, προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα, λέγοντας ότι αυτός ο ένας ο οποίος βρίζει, απειλεί και λέει: ξέρετε αν δεν μου ανανεώσετε και πέραν του 24μηνου θα δείτε τι θα πάθετε, εγώ θα σας κάψω ζωντανούς κτλπ. Τον κάλεσα στο γραφείο, τον ρώτησα σχετικά, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σε συναδέλφους και μου είπε αυτός είναι ο δικός μου ηθικός κώδικας», είπε χαρακτηριστικά.