Αποκολλήθηκε βράχος και βρέθηκε στη μέση του δρόμου στην Ηλεία [εικόνα]

14/12/17 • 13:17 | UPD 14/12/17 • 17:33

Τύχη… βουνό, είχε αντιδήμαρχος αφού κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητό του λίγα μόλις μέτρα από τον βράχο που αποκολλήθηκε από το βουνό.

Τύχη… βουνό, είχε ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Λαμπείας Βασίλης Αρβανίτης, αφού κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητό του λίγα μόλις μέτρα από τον βράχο που αποκολλήθηκε από το βουνό και κατέληξε στο μέσο του δρόμου, την ώρα που διερχόταν από σημείο.

Το ίδιο τυχεροί ήταν και οι μαθητές που επέστρεφαν στα σπίτια τους από το σχολείο – με το σχολικό λεωφορείο – αλλά και οι επιβάτες των δυο οχημάτων που πέρασαν μόλις λίγα λεπτά πριν την πτώση του βράχου.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:00 χθες το μεσημέρι, στο τμήμα του δρόμου Δίβρη – Τριπόταμα της Ε.Ο 111, στο ύψος της «Βρύσης Κοσμόπουλου». Η αυξημένη προσοχή του κ.Αρβανίτη που γνωρίζει ότι η πτώση πετρών και βράχων είναι συχνό φαινόμενο, αποδείχθηκε σωτήρια για τον ίδιο, αφού είδε από μακριά την αποκόλληση και την πτώση του βράχου και κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του, όπως αναφέρει το patrisnews.

Ο τεραστίων διαστάσεων βράχος – το βάρος του οποίου υπολογίζεται ότι ξεπερνά τους 5 τόνους – σταμάτησε στο μέσο του δρόμου και από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα, αφού η κίνηση στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου – ειδικά τις μεσημβρινές ώρες – είναι αυξημένη. «Είδα τον βράχο να πέφτει και κατάφερα να σταματήσω. Μπροστά από εμένα, είχε περάσει το σχολικό λεωφορείο μεταφέροντας τους μαθητές στα σπίτια τους από το σχολείο, ενώ από το ρεύμα κυκλοφορίας που κατέληξε ο βράχος, είχαν μόλις περάσει δυο Ι.Χ» εξήγησε στην εφημ. «Πατρίς» ο κ.Αρβανίτης.

 

Copy link
Powered by Social Snap