Προφυλακίστηκε η 27χρονη που έπνιξε με κασκόλ Κινέζα για «τα μάτια» ενός άνδρα

12/12/17 • 17:01 | UPD 12/12/17 • 17:01

Η κατηγορουμένη ομολόγησε το έγκλημα, τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όσο και απολογούμενη στον ανακριτή.

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που ομολόγησε ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο μια 48χρονη Κινέζα στον Άγιο Παντελεήμονα, λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η κατηγορουμένη, που εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία φασόν με το θύμα, ομολόγησε το έγκλημα, τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όσο και απολογούμενη στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η 48χρονη της επιτέθηκε.

Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η κατηγορούμενη, μητέρα ανήλικου παιδιού, θα προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

Ο συνήγορος της 27χρονης, Γιάννης Φορτώμας, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της εντολέως του, ανέφερε ότι η κατηγορουμένη επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια για την πράξη της και ότι θεωρεί πως υπάρχουν ελαφρυντικά.

Η 27χρονη έχει δεσμό με τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας, υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος παλαιότερα συνδεόταν με το θύμα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η κατηγορουμένη σκότωσε την 48χρονη μέσα στο σπίτι της, αμυνόμενη, καθώς η 48χρονη της επιτέθηκε με λαβές και χτυπήματα Κουνγκ Φου, λόγω της σχέσης της με τον εργοδότη τους.

Όπως υποστηρίζει η κατηγορουμένη, χτύπησε το θύμα με ένα ηλεκτρικό σίδερο τρεις φορές, μέχρι που η Κινέζα ακινητοποιήθηκε. Εν συνεχεία, η 27χρονη στραγγάλισε το θύμα και σκεπάζοντας το κεφάλι και το σώμα με σακούλες και ένα σεντόνι το έκρυψε κάτω από ένα κρεβάτι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά, όταν ο σύντροφος της δράστιδας ειδοποίησε την Αστυνομία λόγω πολυήμερης απουσίας της 48χρονης από την βιοτεχνία.