Διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη στην Ιονία Οδό από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

12/12/17 • 16:35 | UPD 12/12/17 • 16:35

Ειδικότερα, από τις 9:00 το πρωί και για περίπου μισή ώρα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

Εκτέλεση εργασιών θα πραγματοποιήσει το ΔΕΔΔΗΕ και αυτό θα έχει ως συνέπεια ολιγόλεπτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι. 

Ειδικότερα, από τις 9:00 το πρωί και για περίπου μισή ώρα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, από Αντίρριο έως Μεσολόγγι, με ταυτόχρονο αποκλεισμό όλων των κόμβων που λειτουργούν στο συγκεκριμένο τμήμα της Ιονίας Οδού.

Έτσι λοιπόν, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου και θα επιστρέφουν στην Ιονία Οδό, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιονία Οδό στον ανισόπεδο Μεσολογγίου και θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και του Αντιρρίου.

Τέλος να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν θα λειτουργούν τα πλευρικά διόδια Μεσολογγίου.

Copy link
Powered by Social Snap