Βουτιά στο κενό από μεγάλο ύψος ξενοδοχείου έκανε εργάτης

12/12/17 • 14:10 | UPD 12/12/17 • 14:56

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άντρας έκανε βουτιά στο κενό, από σκαλωσιά 4-5 μέτρων, στο χώρο του ξενοδοχείου

Πτώση από μεγάλο ύψος, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, για έναν αλλοδαπό σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άντρας έκανε βουτιά στο κενό, από σκαλωσιά 4-5 μέτρων, πιθανότατα στη διάρκεια εργασιών στο χώρο του ξενοδοχείου.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι ο 40χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, είχε την τύχη με το μέρος του και εκτός από κάποιο μικρό τραύμα στον ώμο, δεν κινδυνεύει.

Επίσης ενημερώθηκε και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όπου και έσπευσε κλιμάκιο για μία πρώτη αυτοψία στο χώρο με τον πρόεδρο του ΕΚΗ. κ Βοριά να υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι: «Αποτελεί το ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Από ότι ενημερώθηκα, στο χώρο τον συγκεκριμένο, εργάζονταν τρία άτομα, εκ των οποίων δύο είναι αδέρφια με έναν εξ αυτών να πέφτει από την σκαλωσιά και να τραυματίζεται ευτυχώς ελαφριά».

Ο κ. Βοριάς πάντως αναφέρεται και στα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας που θα πρέπει να λαμβάνονται εκεί όπου εκτελούνται εργασίες. «Θέλω σε κάθε τόνο να υπογραμμίσω και να υπενθυμίσω για μία ακόμη φορά ότι χρειάζεται να τηρούνται όλα μα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας σε χώρους που εκτελούνται εργασίες».

Να σημειωθεί ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Επιθεώρηση Εργασίας.

Πηγή:neakriti.gr

Copy link
Powered by Social Snap